Sobre Alea

Alea neix de la necessitat de crear un espai on l’educació per la salut sigui el motor dels nostres valors i on oferim on ventall d’activitats i teràpies de diferents àmbits terpèutics

Soc l’Andrea i estic encantada de transmetre i compartir la meva passió pel ioga

Em dic Andrea Córdoba Jordán i sóc instructora de ioga certificada per Yoga Alliance. Amb més de 7 anys de pràctica personal i ensenyament de ioga, he dedicat el meu temps a explorar i aprofundir en les diverses branques d’aquesta antiga disciplina. L’Ashtanga i el Vinyasa són estils que ressonen profundament amb mi, i he tingut el privilegi de compartir el meu coneixement i experiència amb alumnes de tots els nivells.

El meu enfocament a l’ensenyament de la disciplina

Ensenyo amb un enfocament clar en l’alienació, la respiració conscient i la connexió ment-cos. El meu objectiu és ajudar els meus alumnes a trobar equilibri i benestar en les seves vides mitjançant el ioga. M’encanta crear classes dinàmiques i accessibles, adaptades a les necessitats i capacitats individuals de cada estudiant.

Cursos i Certificacions

He completat diversos cursos que enriqueixen la meva pràctica i ensenyança del ioga:
Actualment, estic en formació en els següents àmbits per continuar millorant la meva pràctica i enseyança:

Sóc l'Alba i vull ajudar-te a empoderar-te en la teva salut

Sóc una persona activa, amant de l’esport i la natura, amb motivació i amb un estil de vida senzill.

 

He patit diverses lesions a arrel de l’esport, i per tant puc empatitzar amb les persones que es troben en situació similar. Crec que és molt important, no només parlar com a professional, si no com a persona que també ha passat per quelcom semblant.

 

Sóc mare i l’experiència de la maternitat m’ha fet veure la necessitat de crear un espai per a les dones que es troben en procés de gestació o criança, on puguin sentir-se escoltades i ateses, i on compartir les seves inquietuds. M’agradaria aconseguir crear un espai així a Alea.

 

 Tinc clar que la salut és quelcom del que ens hem d’empoderar i portar el control, i jo vull acompanyar i ajudar a la gent a fer-ho, que no depenguin del meu tractament, si no de elles mateixes, assolint els coneixements necessaris per fer-ho.



Sóc fisioterapeuta amb passió per la salut i el benestar

Sóc fisioterapeuta Màster el Fisioterapia Aplicada a l’Esport i l’Activitat Física.

Amb vuit anys d’experiència en l’àmbit privat, en el meu dia a dia treballo amb pacients de tot tipus: esportistes, geriàtrics, músics,  amb dolor de llarga evolució…etc.

FORMACIONS

2023 – Know Pain, Agencia EBP.

2022 – Curs 1.9 Running en Femenino, La Clínica del Corredor, Chamonix.

2021 – Electropunció i Neuromodulació, Fisioformación, Tarragona

2021 – Técniques manipulatives de columna i pelvis, Fisiofocus, Barcelona.

2021- Fisioteràpia de sòl pélvic, Laura Calzado Fisiofocus.

2020-2021 Fisioteràpia de la Música, CPAE, Barcelona

2020 – Dolor y Movimiento amb GoiGrup,  Centro Inspira, Barcelona.

2019 – Formació nivells I II i III de Hipopressius, Low Pressure Fitness

2018 – Curs 1.0 Prevenció de lesions en cursa a peu, La Clínica del Corredor, Barcelona.

2018 – Màster Universitari de Fisioteràpia Aplicada a l’Esport i l’Activitat Física, Universitat Autònoma de Barcelona, Barcelona.

2017 Pilates terapèutic, Fisiofocus, Barcelona

2017 – Abordatge pràctic al pacient amb dolor crònic amb Rafael Torres Zerapi, Madrid.

2017– Diploma de Postgrau en Dolor Miofascial, Fundació Rovira i Virgili, Reus.

2016 –  Graduada en Fisioteràpia, Universitat Rovira i Virgili, Reus.

Soc la Lorena i vull guiar-te en el camí cap a la salut mental per a augmentar el teu benestar

EL MEU nom és Lorena Martí, soc Doctoranda i Psicòloga General Sanitària i el meu objectiu és el d’ajudar els meus pacients a dissenyar la vida que desitgen des de la millora de la salut mental, tan important per al benestar global de les persones. Estaré encantada d’estar al teu costat i acompanyar-te de la forma que estiguis necessitant a cada moment.

Darrere del meu rol com a psicòloga, hi ha una persona pròxima, sensible i de tracte fàcil; algú com tu, amb els seus més i els seus menys, la seva història de vida, les seves pors… Algú que també ha estat a l’altre costat i sap el que se sent. Aquest costat humà és una cosa que sempre tinc molt present en la meva pràctica professional mentre treballem a aconseguir els teus objectius, adaptant-me al teu ritme mentre mirem, reparem i potenciem tot allò que et causa malestar, et fa mal o necessita ser atès. A més, cuido cada aspecte de la teràpia perquè les sessions es converteixin en un espai segur en el qual la confiança i l’honestedat ens permetin caminar de la mà cap al teu benestar.

Del meu rol com a psicòloga

Destaco per la meva curiositat innata, la sensibilitat, la responsabilitat i el compromís amb el que faig, valors que són el meu motor per a formar-me constantment i poder oferir-te una teràpia sempre actualitzada, amb base científica i de qualitat.

Amb més de set anys d’experiència, treball amb pacients amb tota mena de problemàtiques com l’ansietat, la depressió, el dolor crònic i altres símptomes persistents, estrès laboral, gestió emocional, resolució de problemes, autoestima o creixement/desenvolupo personal (entre altres).

formacions