Fisioteràpia

Sessions privades de fisioteràpia a la teva mida

A ALEA, ens comprometem a proporcionar un servei de fisioteràpia privat personalitzat, adaptat a les necessitats específiques de cada pacient. Les nostres sessions tenen una durada de 50 minuts i estan dissenyades per ajudar-vos a recuperar la salut i el benestar de manera efectiva.

En la primera visita, realitzarem una anàlisi exhaustiva del vostre estat de salut a través d’una anamnesi detallada i una exploració completa. Valorem molt la participació activa del pacient, per això, la nostra eina principal és l’educació. Ensenyem i expliquem les condicions i els tractaments per capacitar el pacient i involucrar-lo en el seu propi procés de recuperació.

Durant les sessions, utilitzem diverses tècniques de fisioteràpia com la teràpia manual, la massoteràpia, la punció seca i la mobilitat. A més, l’exercici juga un paper fonamental en els nostres tractaments. Cada sessió inclou una part dedicada a ensenyar i realitzar exercicis específics per millorar la funció física i reduir el dolor.

Malgrat que realitzem fisioteràpia general per a tot tipus de pacients, volem destacar les següents especialitats, que són diferenciadores gràcies a la formació específica de la nostra fisioterapeuta:

Descobreix les nostres sessios privades i troba la que millor s’adapta a les teves necessitats i objectius!